Hyr Plats

Kom in i en gemensam miljö.

Hos Attic Studio får du tillgång till vackra, luftiga lokaler och kan jobba med ditt hantverk så som du vill. Här finns möjlighet att utvecklas i sin egen takt.

Som kund bjuds du in till gemensamma event och kan hyra utställningssalen till förmånligt pris. För att underlätta ditt arbete finns en internshop som erbjuder olika handverktyg och diverse saker du kan tänkas behöva på studs när du sitter och jobbar. De större verktygen så som keramikugn och drejskiva bokar du i vår gemensamma kalender.

Förutom att du tar del av en delad lokal och gemenskapen som det ger, ingår även kaffe och te, tillgång till kök med kylskåp och mikro. Vi har också ett rum vi kallar för sprayrummet där det är fritt fram att spraya keramik, måla med sprayfärg eller annat som kräver lite extra ventilering.

Du är välkommen oavsett vad du jobbar med eller på vilken nivå du befinner dig. För dem som är nybörjare försöker vi alltid finnas till hand. Man ska inte behöva kunna allt när man kommer till oss, utan det finns utrymme för att lära sig.

Lite mindre

För den som inte har möjlighet lika ofta, finns abonnemangen Open, Smart och Flex.

Här kan du ha tre bokade pass i kalendern samtidigt. Abonnemanget Open löper tills vidare, Smart har en bindningstid på 6 månader och Flex har en bindningstid på 12 månader.

Lite mer

Om du vill ha obegränsad tillgång finns det ett abonnemang som heter Busy Busy, eller så kan du hyra en Fast Plats.

I Busy Busy kan du ha 5 bokade pass i kalendern samtidigt och med Fast Plats behöver du inte boka alls. Abonnemanget Busy Busy har en bindningstid på 12 månader och en Fast Plats har 8 månader.

Vid önskan om Fast Plats

Attic studio erbjuder även Fasta Platser i gemensamma rum. Fördelen är att du kan komma och gå som du vill, du behöver inte boka dig i kalendern. Dessutom kan du utforma platsen så som du vill ha den, det är din alldeles egna arbetsplats.

2985 kr/månad, moms tillkommer inte, 8 månaders bindningstid.

Abonnemang översikt