Utställningssal

Ska du ställa ut? 

Attic studio erbjuder en utställningssal, med egen ingång, i vår vackra byggnad från 1931. Rummet är soligt med spröjsade fönster i söderriktning. Golv är av hälften sten och hälften träkubb med väggar i målat trä. Ytterdörren är dubbel och kan ställas upp helt. Läs igenom informationen här nedan innan du fyller i anmälan för bokningsförfrågan.

Adress: Lilla Regementsvägen 33. 

Storlek: 65 kvm

Takhöjd: 2,2 m

Information:

Eventuell reklam på Attic Studios hemsida, Facebook och Instagram diskuteras fram gemensamt. 

En baskostnad á 1000 kr per utställning uttages. Därefter tillkommer 400 kr per dag vilket inkluderar även de dagar för förberedelse och bortplockning. För Attic Studios befintliga medlemmar är kostnaden istället 100 kr per dag utöver baskostnad på istället 500 kr. Alla får var 7e dag på köpet. Baskostnaden betalas i samband med bokning. Det går bra att vara flera som gör en utställning tillsammans, och ingen extra kostnad uttages för det. 

Andrahandsuthyrning är ej tillåten. Särskilda avbokningsregler gäller för befintliga medlemmar. För externa utställare sker inga återbetalningar. Attic Studio innehar försäkring men ansvarar ej för dennes omfattning. Därför bör utställare också upprätthålla en särskild försäkring för utställningen. 

Öppettider för externa utställare är som längst 9-21 på vardagar och 9:30-18 på helger. För befintliga medlemmar är tiderna valfria, dock senast till klockan 23. Utställaren kan låna husets toalett och kök. Utställaren är ansvarig för att inga obehöriga söker sig till resten av huset eller odlingarna i trädgården. 

I huvudsak står utställaren själv för det material denne behöver för utställningen och för att sätta upp den. Emballage och annat kringmaterial får ej förvaras i lokalerna. Utställaren måste återställa rummet helt till ursprungligt skick innan sista kontraktsdagen är slut. Attic Studio tillhandahåller dammsugare och eventuellt annat städmaterial. 

Obs. Utställningssalen är precis tagen i bruk och montrar med mera finns ej. Attic Studio kan, om det behövs för utställningen, köpa in enstaka pedestal eller dylikt. Tänk i så fall på att detta behöver kommas överens om i god tid för att det ska hinna levereras. 

Hopfällbara bord och stolar finns att låna. 

Bokningsförfrågan:

Namn
E-post
Telefonnummer
Vill ställa ut från
till
Berätta vem du är och vilken typ av konst du ställer ut
Tack för din förfrågan! Vi kommer att kontakta dig.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.